Koodaamisen ABC -koulutus: Pythonin alkeet

03/06/2019 12:00 to 03/06/2019 15:00 (Europe/Helsinki)

--@SparkUp, Silo-koulutusluokka--

Event registration is closed.

12:00 - 15:00 Yleissivistävä koodaamisen ABC-koulutus @ Turku SparkUp, Silo-koulutusluokka (Tykistökatu 4, Turku)

Koulutukseen on rajoitettu määrä paikkoja, rekisteröitymisesi on vahvistettu vasta kun saat vahvistusviestin sähköpostiisi. 

Koulutuksen aikana käydään läpi Python -koodikielen perusteet ja opitaan ohjelmoimaan Pythonilla. Päivän päätteeksi osallistujalla on hallussa ohjelmoinnin peruskäsitteitä sekä hyvät pohjat Pythonilla koodaamisen jatkamiseen. Kuka vain koodaamisesta kiinnostunut voi osallistua, ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Andersin kouluttajat tukevat alkuun pääsyssä, josta jokainen voi oma-aloitteisesti jatkaa itseopiskelua koodaamisen parissa.

Miksi tämä on tärkeä kurssi?
Monella alalla on hyötyä, kun ymmärtää koodauksen perusteet. Python on monipuolinen, tehokas ja nopeasti opittava kieli. Se on suunniteltu helposti luettavavaksi ja usein sitä pidetään hyvänä kielenä ohjelmoinnin opiskelun aloittamiselle. Se on myös yksi tämän hetken suosituimmista ohjelmointikielistä! Pythonia voidaan käyttää monissa eri konteksteissa, esimerkiksi webkehityksessä, data-analytiikassa ja koneoppimisessa. Webkehityksessä Python kuuluu "backendin" puolelle."


 

SIJAINTI

Avaa kartta
@SparkUp, Silo-koulutusluokka

AJANKOHTA

From 03/06/2019 12:00
To 03/06/2019 15:00

Järjestäjä

Anders Innovations Oy, Johanna Kainulainen
johanna.kainulainen@anders.fi

Social Stream